Kako propagirati ljiljane u kućnim uvjetima

Reprodukcija lignja

Ljiljke se reproduciraju na najjednostavniji način. Prvo, mnogi od vas su vidjeli u svom vrtu nakon cvatnje ljiljane u pazušcu neki od cvjetova nastaju, male, crne zamršene – male žarulje, ali oni se zovu „male djece cvijet.” S vremenom, oko godinu ili četiri kasnije, već će cvasti, ako su zasađeni. Chornenkie cvijeće treba biti posađeno odmah, dok su otpale zbog vjetra, brzo odletjeti iz pazušcu lišća nisu izgubili na terenu, odmah ih jesti ni mravi ni puževi, a nakon njih ništa utakmice nakon tjedan dana. Također ih možete umnožiti na jedan način – to je formiranje žarulja na stabljika koja se nalaze između žarulje i razine tla. Oni su posadeni otprilike na dubinu od 3 cm, tako propagira biljka. Tada se žarulja može se podijeliti na dijelove sebe, ponekad dva, ponekad tri dijela, ovisno o karakteristikama sorte i karakteristikama udvaranja ove žarulja. Dakle, možete podijeliti samo žarulju na pola nakon cvjetanja, nakon 40 dana. Drugi način razmnožavanja, kada je žarulja formira dno „vijenac”, takve lukovice sade dublje, negdje 4-4,5 cm,ali postoji način koji dozvoljava umnažanje žarulje, deset puta više od prethodnih slučajeva reprodukcije, koji su bili napisani na prve načine reprodukcije.

Prije sadnje žarulje, uklanjaju se nekoliko slojeva ljestvica koje se nalaze na rubu. Morate ih pažljivo ukloniti, samo da biste uhvatili dno ovog baldahina. Isto tako, kako bi žarulja bila oštećena, mora se nužno obraditi, možete obraditi bilo koji geoid. Oni su sada toliko u prodaji kao što možete uzeti u tijelu prije uobičajenog furacilina. Ili možete uzeti ugljen iz štednjaka, prskati ga u prah i posipati sve rane koje su se dogodile pri odstranjivanju, prilikom uklanjanja vage. Prije sadnje je poželjno pohraniti u vlagu. Možete ga posaditi čim tlo počne kopati čim se zgnječi. Kuhanje rupa dublje, činiti dobro tlo i posaditi ljiljan do dubine od 3 cm. Ljuske također moraju nositi niz rješenja, ako postoje neke bolne točke, oni mogu biti jednostavno ukloniti. To se može učiniti s konvencionalnim nožem, nakon čega ih se mora dezinficirati, čim ih obradite, još uvijek trebaju biti tretirani stimulatorom rasta i stvaranjem korijena.Nažalost, ne postoje proizvodi koji će postrojenje obraditi, pa će imati kemikalije. Poželjno je da oni u kojima postoji bademovo ulje, koje priprema prima tijekom proizvodnje. Uzmi ga i navlaži mjesto ozljede, umočite ga vodom, a zatim ga spustite u stimulator rasta. Kako bi se "djeca pojavila", možete uzeti različite podloge, u kojima nema nutritivnih elemenata. Može biti čak i kokosov piljevina ili kokosovo vlakno, piljevina i vlakno moraju biti navlaženi. Vage koje su bile tretirane, stimulator rasta, stavljene su u labav podlog, pa nakon 2 cm stavljamo ostatak, tako da se ne dodiruju. Približno, jedna sekunda u dubini. Vrlo snažan utjecaj na rast Lily, ovisi o tome kakva je svjetlost, kao i broj cvjetova na njemu ovisi o tome i ovisi o imunitetu na gljivicu. Ljiljke će biti puno ugodnije ako ima puno svjetla. Ali svjetlost za Lily ovisi o tome kakav je stupanj, budući da vrsta divljih Lily, naprotiv, voli manje svjetla, preferira više melodije. Stoga, svaki cvijet treba pronaći pojedinačno. Takvi cvjetovi nazivaju se ljubavima svjetlosti.

Ako nema dovoljno topline, akumulacija života važna za cvijet počinje usporavati. Poželjno je da ih zaštiti od vjetrova, osobito sa sjevera i sjeveroistoka, cvijeće treba biti zasađeno na mjestu zaštićenom od vjetra. Oni su termofilni.

Ako su korijeni dulje vrijeme u vodi, to može dovesti do izumiranja grma zbog nedovoljnog kisika. Važno je dobro promatrati grm zimi, prirodno je da vlažni tla, zimi hladnije, grmovi zbog toga mogu zamrznuti. Mokra tla cvijeća mora biti unutar granica norme. Cvjetovi najviše preferiraju neutralnu zemlju, imaju kiselost na idealnoj razini (Ph), grm je razina 6-7. To je cvijeće i ljubav tla je neutralna. Najlakše je asimilirati hranjive tvari u neutralnim tlima. Ako se razina Ph smanjuje ili povećava, većina tvari otići će u nedostupni oblik za asimilaciju od strane postrojenja. Nakon što ste ih stavili, vezali vreću, stavite vage na toplo mjesto. Nakon 1,5-2 mjeseca vidjet ćete žarulje. Nakon toga na žaruljama bit će "beba", koje treba razdvojiti i sletjeti već u tlu. Ako odaberete takav cvijet, nikada nećete požaliti, unatoč činjenici da će to zahtijevati posebna skrb, ali onda ćete vidjeti kako to ne biste uzalud učinili.U svakom slučaju, ako i dalje odlučite uzgajati biljku, nećete požaliti, unatoč svemu poslu, cvijet će vas vrlo veseliti lijepim cvjetovima. Ako se pridržavate osnovnih pravila uzgoja i brige, tada ćete uživati ​​u neopisivoj ljepoti ovog cvijeta. Štoviše, možete napraviti tinkture, jer je glavni razlog za sadnju ljekovita svojstva oblika doziranja. Pravilno se pobrinuti za to i nećete požaliti što imate lijepu biljku među svim vašim uzgojem, voljenim i raskošnim cvjetovima. Uostalom, oni su tako jedinstveni, svi, naravno, zahtijevaju posebnu njegu od vas, ali će vam odgovoriti sa svojom ljepotom i ljekovitim svojstvima. Ne zaboravite ih oploditi, gnojivo, kemikalije, samo s ovim morate biti oprezni. Sprej, za zimu da se izolira. Voda bolje navečer, kada nema sunca, tako da ovo zalijevanje nije uzrokovalo štetu, ako je suša na ulici, svakako učiniti u tlu oko stabljika nije duboka jama centimetara do 2-3 i sipati vodu.

Pogledajte videozapis: Kako zaraditi zamrznutu sljezicu s Rock Candy! Recept Inspiriran Disney Frozen Movie

Like this post? Please share to your friends:
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: