Cvijet Ašena: Fotografija, njega, sadnja

Yasenets: Uzgoj u vrtu

U obitelji ruths postoji mali rod perenama, od kojih jedan od ukrasnih predstavnika je pepel. Ova biljka, koja u odrasloj državi podsjeća na debeli grm s jakim, debelim stabljikom, posebno lijepim u razdoblju cvatnje. To zahtijeva skrb u skrbi, jer sadrži alkaloide koji uzrokuju opekline kože. Opasno je dodirnuti je na toplom, sunčanom danu.

Sadnja i reprodukcija stabla jasena

Cvijet pepela u vrtu ne koristi se često zbog visoke sposobnosti izazivanja alergija kože. Osim toga, ima snažnu aromu, slično mješavini lijekova i narančinom kora. U ostatku je lijepa i nepretenciozna višegodišnja, koja cvjeta već više od tri tjedna.

Izvor: DepositphotosYasenets bijeli cvjetovi za 3-4 godine života

Biljka se reproducira s sjemenkama koje sazrijevaju krajem ljeta i dijeljenjem grma. Ako se koristi metoda sjemena, sjetva se provodi pod zimom. Podjela bušotine se proizvodi u rano proljeće ili kasnu jesen, kako ne bi ozlijedio biljku. Transplantacija u ljetnoj sezoni može uzrokovati smrt.

Sigurno slijetanje stabla jasena izrađeno je na oblačan dan.Potrebno je imati visoke rukavice na rukama kako bi se izbjegao kontakt biljke s kožom.

Mjesto slijetanja može biti i sunčano i sjenovito. Biljka se prilagođava skoro svim uvjetima, osim za zabijanje tla. Ako je podzemna voda blizu mjesta, potrebno je osigurati dobru odvodnju. Tlo može biti neutralno ili malo kiselo. U hortikulturi su se koristile dvije vrste biljaka – bijele i bijele. Fotografija mlade žene u cvatu pokazuje njegovu visoku dekorativnu.

Briga za mladu ženu

Uz točan izbor mjesta za slijetanje, uzgoj mladih žena ne zahtijeva posebna znanja. Na jednom mjestu može rasti 10 ili više godina, čineći lijep grm promjera do 1 metar.

Biljka treba:

  • zalijevanje na suhom vremenu;
  • labavost tla;
  • top-dressing u proljeće i prije cvjetanja sa složenim gnojivima.

Višegodišnje zimovanje, tako da nema dodatnog skloništa za zimu ne zahtijeva. U jesen, nakon cvjetanja za mladića, skrb uključuje uklanjanje cvatova i prikupljanje sjemena ako je potrebno. Kako bi se izbjeglo samo-sjetvu, cvjetnica je odsječena ranije od kapsula sa sjemenjem sjemenki.

U dizajnu krajolika biljka se dobro kombinira s daylilies, geichers, biljke pokrivanje zemlje. Izgleda sjajno u usamljenim sadnicama usred zelenila travnjaka ili između četinjača.Nakon što ste posadili stablo jasena, gotovo ga možete zaboraviti, jer ne možete pronaći više skroman višegodišnji.

Pogledajte videozapis: Tajanstvene riječi starog Pochaivskog Zosimija. ,

Like this post? Please share to your friends:
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: